Tραγανά κολοκυθάκια μπαστουνάκια

Ριζότο παρμεζάνα
Αύγουστος 31, 2018
Εύκολα muffins μπανάνα-σοκολάτα
Σεπτέμβριος 9, 2018

Χρόνος Εκτέλεσης

15′

Χρόνος Αναμονής

25′

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

1

Αλήθεια τώρα…είναι από τα πιο ωραία, νόστιμα και υγιεινά finger foods που μπορείς να φτιάξεις. 

Μέθοδος Εκτέλεσης

Διαδικασία

  • Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε μπαστούνια.
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλατάκι. Σε ένα άλλο, τρίβουμε με τα χέρια μας τη ψίχα από το μπαγιάτικο ψωμί, μία φρυγανιά, βάζουμε και την τριμμένη παρμεζάνα, πιπέρι και ανακατεύουμε.

  • Περνάμε πρώτα από το αυγό κάθε μπαστουνάκι, μετά από τη γαλέτα και έπειτα ξάνα την ίδια διαδικασία. Σύνολο 2 φορές
  • Στρώνουμε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 25′ με 30’λεπτά, μέχρι να ροδίσουν τα μπαστουνάκια μας.
  • Σερβίρουμε με σπιτική κέτσαπ ή με σως γιαουρτιού για όποιον θέλει

Συστατικά

Υλικά

  • 3 κολοκυθάκια μεγάλα κομμένα σε μπαστούνια
  • 2-3 αυγά χτυπημένα
  • 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
  • λίγη τριμμένη φρυγανιά
  • μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι-πιπέρι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *