Tahini-tella

Boho baby room | My guide list
Απρίλιος 14, 2019
Πασχαλινά αυγά με χρώματα ζαχαροπλαστικής
Απρίλιος 19, 2019

H καινούργια αγαπημένη μου πρωινή και απογευματινή συνήθεια, που δεν είναι πολύ γλυκιά, καθόλου αλλεργιογόνα και πολύ υγιεινή ειδικά για τις μέλλουσες μανούλες  είναι η Tahini-tella κατά το Nutella!

Πεντανόστιμη σε φρέσκα φρούτα ή σε ένα overnight bowl, ή ακόμα και σε ένα απλό τοστ με πια πινελιά από αλάτι. ΘΑΥΜΑ!!

Το μόνο που θέλω να σιγουρέψεις είναι πως χρησιμοποιείς πολύ καλής ποιότητας βιολογικό ταχίνι. Και ειλικρινά μπορείς να βρείς παντού…! Στείλε μου στο Instagram prvivate message για να σου πω το δικό μου αγαπημένο!

Συστατικά

Υλικά

  • 1/2 φλ. ζάχαρη άχνη, αλεσμένη
  • 1/3 φλ. κακάο σκόνη
  • 1 φλ. ταχίνι βιολογικό

Μέθοδος Εκτέλεσης

Διαδικασία

  • Θα προτιμούσα να βάλουμε όλα τα υλικά στο mixer μας. Εάν δεν έχετε μπορείτε και στο χέρι
  • Βάζουμε λοιπόν όλα τα υλικά μας στο μίξερ και το ανοίγουμε στην πιο χαμηλή του ταχύτητα για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Μόλις συμβεί, ανεβάζουμε την ταχύτητα στη μεσαία σκάλα και χτυπάμε για άλλα 20 δευτερόλεπτα.
  • Αδειάζουμε την tahini-tella μας σε ένα γυάλινο μπολάκι που κλείνει αεροστεγώς και το αποθηκεύουμε στο ντουλάπι μας.

**Έχω συνοδέψει το τοστ μου με φρέσκο μήλο και παπαρουνόσπορο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *