Σπιτική βάφλα | Πρωινό

Proscuitto Tortilla
20 Αυγούστου, 2018
Detox πράσινη σαλάτα με κοτόπουλο
30 Αυγούστου, 2018

Χρόνος Εκτέλεσης

5′

Χρόνος Αναμονής

15′

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

1

Για να κάνεις βάφλα, να ξέρεις πως χρειάζεσαι βαφλιέρα. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Άπαξ και έχεις στο σπίτι σου μία τέτοια, που είναι και πολύ οικονομικές πλέον, τότε το αγαπημένο σου σνακ, επιδόρπιο, πρωινό…μόλις μπήκε στη ζωή σου. Κανονικά η βάφλα είναι επιδόρπιο…εγώ πάντως σήμερα θα σας δείξω ένα υπέροχο breakfast! Το παραδέχομαι…εγώ την βάφλα την μετατρέπω εύκολα και σε κυρίως πιάτο…είναι όλα θέμα οπτικής! χα χα!

Μέθοδος Εκτέλεσης

Διαδικασία

  • Προθερμαίνουμε την βαφλιέρα μας.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα αυγά, τα χτυπάμε και έπειτα ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να δημιουργήσουμε τον χυλό μας.
  • Ψεκάζουμε την βαφλιέρα με σπρέι βούτυρο. Εάν δεν έχουμε με ένα πινέλο αλείφουμε τις πλάκες της βαφλιέρας.
  • Παίρνουμε μια μεγάλη κουτάλα με χυλό και ξεκινώντας από το κέντρο της βαφλιέρας το ρίχνουμε σιγά σιγά στις πλάκες.
  • Κλείνουμε τη βαφλιέρα και περιμένουμε μέχρι να ροδίσουν καλά. Σερβίρουμε ζεστές.
  • Ολοκληρώνουμε το πρωινό μας με γιαούτι, μπανάνα, μέλι και λίγες νυφάδες βρώμης

Συστατικά

Υλικά

  • ­­­ ½ κούπα ηλιέλαιο (διαφορετικά ελαιόλαδο)

Τοpping

  • 1 μπανάνα
  • 1 κ.σ. γιαοούρτι
  • μέλι
  • λίγες νυφάδες βρώμης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *