Proscuitto Tortilla

Πένες ολικής με σως γιουρτιού
14 Αυγούστου, 2018
Σπιτική βάφλα | Πρωινό
25 Αυγούστου, 2018

Χρόνος Εκτέλεσης

10′

Μερίδες

1 έως 2

Βαθμός Δυσκολίας

1

Η prosciutto tortilla είναι μία από τα all-time αγαπημένα μου snacks. Και για μένα είναι φαγητό για όπλες τις ώρες. Την χρησιμοποιώ πολλές φορές και σε τραπέζια με φίλους με finger foods και μπύρες. Και εννοείται είναι αυτή που πάντοτε ¨σπάει τα ταμεία¨

Μέθοδος Εκτέλεσης

Διαδικασία

  • Βάζουμε τη τορτίγια σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και τη ζεσταίνουμε πρώτα από την πίσω μεριά (αυτή με τους μικρούς ρόζους) και μετά από την μπροστινή μεριά (αυτή με τους μεγάλους ρόζους, την πιο όμορφη)
  • Βάζουμε όλα τα υλικά με τη σειρά που θέλουμε και πάντα στο κέντο στο κέντρο.
  • Τυλίγουμε τη τορτίγια και την αφήνουμε για λίγα δευτερόλεπτα από τη μεριά που την κλείσαμε να ζεσταθεί στο τηγάνι ώστε να “κολλήσει” το φύλλο
  • Κόβουμε στη μέση

Συστατικά

Υλικά

  • 2 φέτες κίτρινο τυρί
  • 10 λεπτοκομμένες φέτες αγγουριού
  • 2 φέτες προσούτο
  • 4 φύλλα μαρουλιού κομμένα ορθογώνια
  • 1 κ.γ. αβοκάντο sauce (σπιτική ή εμπορίου)
  • 1κ.γ. σπιτική μαγιονέζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *