Μπρουσκέτες με σπιτικό πέστο βασιλικού & λαδοτύρι Μυτιλήνης

Τηγανίτες με τυρί κρέμα & μέλι
29 Οκτωβρίου, 2018
Γύρο με nuggets κοτόπουλου
6 Νοεμβρίου, 2018

Χρόνος Εκτέλεσης

15′

Χρόνος Αναμονής

15

Μερίδες

4

Βαθμός Δυσκολίας

1

Πολλές φορές ένα σνακ δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο. Και για να ξεφύγουμε και από το βαρετό τοστ, θα φτιάξουμε υπέροχες μπρουσκέτες με πέστο και λαδοτύρι Μυτιλήνης. Αυτός ο συνδιασμός σκοτώνει…αλλά έχεις το ελεύθερο να κάνεις τον δικό σου συνδυασμό.

Μέθοδος Εκτέλεσης

Διαδικασία

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C
  • Κόβουμε τις φέτες από το καρβέλι, τις αλείφουμε με ελαιόλαδο και τις πασπαλίζουμε και από τις δύο πλευρές με ρίγανη
  • Αλείφουμε την μία πλευρά με το σπιτικό μας πέστο βασιλικού . Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση, τα τοποθετούμε από πάνω
  • Κόβουμε λεπτές λωρίδες το λαδοτύρι Μυτιλήνης και πασπαλίζουμε όλη την μπρουσκέτα.
  • Τέλος γαρνίρουμε με μια γεναιόδωρη πιρουνιά από μέλι κάθε μπρουσκέτα
  • Ψήνουμε για 15′ λεπτά. Τις σερβίρουμε ζεστές

Συστατικά

Υλικά

  • Για το σπιτικό πέστο βασιλικού δες εδώ
  • 4 φέτες από καρβέλι ολικής
  • ελαιόλαδο
  • ρίγανη
  • τοματίνια
  • λαδοτύρι Μυτιλήνης
  • μέλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *