Φιλέτο σολωμού με μέλι και λεμόνι

Μινεστρόνε σούπα με αχιβάδα
3 Ιανουαρίου, 2019
Ρατατούι
7 Ιανουαρίου, 2019

Χρόνος Εκτέλεσης

4′

Χρόνος Αναμονής

4′

Μερίδες

1

Βαθμός Δυσκολίας

1

Αυτό είναι το πραγματικό comfort food διότι αυτό ο σολωμός ήταν έτοιμος σε 4′ μόλις λεπτά! Ζουμερός, πεντανόστιμος και απόλυτα υγιεινός!

Μέθοδος Εκτέλεσης

Διαδικασία

  • Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να κάψει σε μεσαία θερμοκρασία. Βάζουμε τον σολωμό μας στο κέντρο του τηγανιού μαζί με όλα τα μπαχαρικά.
  • Προσθέτουμε το μέλι και σβήνουμε με λίγο χυμό λεμονιού. Ψήνουμε το φιλέτο μας για 2′ από κάθε πλευρά να μελώσει. Όχι παραπάνω για να παραμείνει ζουμερός
  • Σερβίρουμε με τη σαλάτα μας

Συστατικά

Υλικά

  • 1 φιλέτο κατεψυγμένος σολωμός
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.γ. βούτυρο
  • πιπέρι
  • σκόρδο σε σκόνη
  • λεμόνι
  • λίγο θυμάρι

Για τη σαλάτα

  • 1 ντομάτα κομμένη καρέ
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1 κ.γ. μηλόξυδο
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *